Описание Проекта:

Клиент:
 Restorāns “Zvejnieka dēls”
Категория:
Eiropas virtuve, Latviešu virtuve, Rīgas restorāni, Zivju restorāni

Zvejnieka dēlsRestorāns “Zvejnieka dēls” ikdienā piedāvā plašu zivju ēdienu izvēli – nobaudāmi ir gan latviešu, gan klasiskās virtuves zivju ēdieni. Piemēram, no latviešu virtuvei raksturīgiem zivju ēdieniem šefpavārs iesaka nobaudīt Latvijas upju zivju Bouillabaisse ar blanšētiem tomātiem un safrānu vai ar sieru un kaperogām pārcepta stores fileja, kas tiek pasniegta ar jaunajiem diļļu kartupelīšiem.

Restorāna šefpavārs ēdienkartes izveidei ir piegājis radoši – ēdieni sola aizraujošu gastronomisko ceļojumu, kur garšas dažādība un nianses pārsteigs pat izsmalcinātus gardēžus.

Restorāna ēdienkarte piedāvā arī gaļas ēdienus. Piemēram, jēra fileju sinepju – pistāciju mundierī ar kadiķogu mērci. Desertā šefpavārs iesaka nogaršot lazdu riekstu – ķirbju kūku ar vaniļas mērci. Restorānā ir plaša vīnu izlase, kas paspilgtinās zivju un gaļas ēdienu buķeti. Interesants ir arī restorāna interjers – klasisks un izteikti elegants.

Restorāns “Zvejnieka dēls”, kontakti:

Adrese: Kaļķu iela 2, Rīga,
Tālrunis: +371 6 7227505
E-pasts: info@zvejniekadels.lv
Darba laiks:
P-Sv.: 11:00 – 23:00 (Piektdienās un sestdienās restorāns strādā līdz pēdējam viesim)