Описание Проекта:

Клиент:
 Restorāns «Vincents»
Категория:
Autora virtuve, Gardēžiem, Rīgas restorāni

Ресторан «Vincents»Kopš atvēršanas 1994. gada 1.aprīlī restorāns «Vincents» ir kļuvis par vienu no gardēžu iecienītākajiem galamērķiem Ziemeļeiropā. Restorāna labā reputācija ir izskanējusi tālu aiz Latvijas robežām. Mārtiņa Rītiņa haute cuisine ir baudījušas tādas slavenības un gardēži kā Japānas Imperators, Princis Čārlzs, Eltons Džons, Angela Merkele, Džordžs Bušs, Hestons Blūmentāls un daudzi citi.

Vincents atrodas vienā no gleznainākajiem Rīgas Jūgendstila rajoniem, 15 minūšu gājienā no Vecrīgas. Restorāna ēdienkarte ir piemērota gan ikdienas vakariņām gan īpaši svinamiem pasākumiem. Ēdienkarte vienmēr ir pārdomāta un sezonai atbilstoša.

Mārtiņš uztur ciešus kontaktus ar daudziem Latvijas mazajiem bioloģiskajiem un Slow Food zemniekiem, ražotājiem un pārstrādātājiem, un produktus restorāna vajadzībām iegādājas pa tiešo, bez uzpircēju starpniecības. Mārtiņš iegādājas svaigākos un labākās kvalitātes produktus, tas nozīmē, ka ēdienkarte mainās gandrīz katru nedēļu atbilstoši sezonām dabā.

Restorānā ir 3 zāles un vasaras dārzs, uzņemšana līdz 90 viesiem.

  1. Zaļā zāle – 50 personām
  2. Mazā zāle – 14 personām
  3. Pirmā zāle – 25 personām
  4. Vasaras dārzs – ap 50 personām

Grupām sākot no 8 personām tiek piedāvātas īpaši sagatavotas ēdienkartes vai nelielus gardēžu ceļojumus.

Raimonds Tomsons savu ceļu restorānu biznesā uzsāka 1999. gadā, kad sāka praktizēties Vincents restorānā par viesmīļa palīgu. Mārtiņa Rītiņa radošuma un perfekcionisma iespaidā viņš ātri vien atrada savu kaislību vīna zinībās un 2006.gadā kļuva par galveno restorāna Vincents vīnzini. Raimonds ir divkārtējs Latvijas un divkārtējs Baltijas vīnziņu čempionātu uzvarētājs, Eiropas Trophy Grand Champagne 2011 ieguvējs.

Būdams aktīvs Latvijas Vīnziņu asociācijas biedrs, Raimonds Tomsons ir pārstāvējis Latviju Eiropas vīnziņu čempionātā Bulgārijā 2008.gadā un Pasaules vīnziņu čempionātā Čīlē 2010.gadā.
Paralēli darba pienākumiem Vincentā, Raimonds Tomsons ir Latvijas Vīnziņu asociācijas prezidents. Latvijas asociācija ir starptautiskās vīnziņu asociācijas ASI biedrs. Lai paplašinātu savas zināšanas, Raimonds ir uzsācis studijas Austrijas Vīna un stipro alkoholu akadēmijā Rustā, WSET diploma programmā.

Raimondam asistē jaunais un daudzsološais restorāna Vincents vīnzinis Kaspars Reitups.

Dress code: Smart casual

Restorāns “Vincents”, kontakti:

Adrese: Elizabetes iela 19, Rīga

Tālr.: +371 67332830,  +371 29422446
E-pasts: restorans@restorans.vincents.lv

Darba laiks:
Katru dienu, izņemot svētdienu no 18:00 – 22:00.

Restorānā ir aizliegta smēķēšana.